Udskiftning af ruder

Ituslået rude? Eller en større udskiftning? Hvad enten det er en udskiftning af et mindre vindue eller alle boligens ruder, kan Glarmester Niels Larsens Eftf. sørge for det. Ikke blot kan vi udskifte alle former for ruder og vinduesglas. Vi kan også varetage udskiftning af vindueselementer, f.eks. karmene eller pakningerne, hvis du skal have nye ruder eller oplever problemer med dine eksisterende.

 

Det rette valg når du skal have udskiftet vindue

Hvis man står over for en udskiftning af et vindue, er der mange forskellige muligheder, og det gælder om at finde den rigtige til ens egne ønsker og behov. Der kan være forskellige fordele ved at vælge forskellige vinduer, og både materiale, udseende og funktionalitet spiller ind i valget af vinduer. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. kan vi levere ruder i alle typer og former, ligesom vi kan levere hele vinduer i både aluminium og træ.

 

Valget om, hvilken slags vinduer eller ruder, der er bedst ved en udskiftning, kan være svært at træffe. Derfor står vores dygtige og veluddannede medarbejdere altid klar til at give deres professionelle vurdering med udgangspunkt i husets udseende og materialer og kundens ønsker for vinduerne. Vi kører fra Søborg og leverer vinduer og ruder til hele Gladsaxe, Søborg og hele det omkringliggende område.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os

Uanset om du skal have skiftet en ødelagt rude eller står over for en udskiftning af ét eller flere vinduer i dit hus, sommerhus eller lignende. Ring i dag på 40 10 72 75 eller tjek vores hjemmeside for at se, hvad vi kan gøre for dig. 

Vores glarmester hjælper også kunder med  butiksruderforsatsvinduertermoruderbrusenicherenergiruder samt sikkerhedsglas.

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top