Bruseniche og andet glas til badeværelset

Trænger dit badeværelse til en ny bruseniche? Glasarbejde i badeværelser er ofte anderledes end ved almindelige ruder og andet glas i resten af huset. Man skal f.eks. være opmærksom på, at glasset kan klare de konditioner, som der er i et vådrum, ligesom glas i badeværelset ofte også er mere udsat end andre steder.

 

Glarmester med mange års erfaring

Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi den fornødne erfaring og viden til at kunne rådgive og lave alle former for buseniche og andet glas til badeværelset i Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Vores mange års erfaring med netop montering af bruseniche og andet glas til badeværelset, gør os til en ideel samarbejdspartner. 

 

Bruseniche efter dit ønske

Vi har i mange år specialiseret os i at lave bruseskærmsløsninger, og vi leverer alle typer – både med faste skærme og forskellige former for døre. For at spare plads i ofte trange badeværelser, vælger mange f.eks. at sætte sin bruseniche op med beslag og skinnesystemer. Den rigtige kvalitetsløsning, som man får ved at gå til en autoriseret glarmester, giver – ud over et flottere udseende – ofte også et mere funktionelt og holdbart resultat af eksempelvis bruseniche. Vi kan altid være med til at vurdere den rette løsning til netop dit badeværelse og dine ønsker og giver altid et uforpligtende tilbud på de forskellige muligheder.

 

Opsætning af bruseniche i Gladsaxe og Søborg

Få den bruseniche du drømmer om.

 

Alt i badeværelsesglas

Foruden løsninger til din bruseniche kan vi også være behjælpelige med andet badeværelsesglas, med udgangspunkt i de samme professionelle kompetencer. Det gælder bl.a. ved spejle. Der er stor forskel på, om man vælger et almindeligt spejl eller et vådrumsspejl. Et normalt stykke spejl bliver med tiden mat, grundet den fugt, der uundgåeligt er i et badeværelse. Ved et vådrumsspejl er selve spejlfolien ikke eksponeret, og spejlet falmer ikke. Samtidig er det lavet af sikkerhedsglas, så det mindsker risikoen for personskade, hvis det går itu.

 

Drømmer du om ny bruseniche eller andet glas til badeværelset?

Du er altid velkommen til at kontakt os på tlf. 40 10 72 75 for at stille spørgsmål, få gode råd og naturligvis få et uforpligtende tilbud, hvis du står over for nye spejle, brusenicher eller andet i dit badeværelse. 

Vi er beliggende i Søborg, men vi har monteret og rådgivet om bruseniche og andet glas til badeværelset blandt andet i Gladsaxe.

Vores glarmester rådgiver dig, udover brusenicher, også gerne indenfor  butiksruderforsatsvinduertermoruder, sikkerhedsglasenergiruder samt udskiftning af vinduer

 

Vi har hjulpet mange med ny bruseniche og andet glas til badeværelset i både Søborg og Gladsaxe.

 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top