Glas til badeværelset / Bruschenishe

Glasarbejde i badeværelser er ofte anderledes end ved almindelige ruder og andet glas i resten af huset. Man skal f.eks. være opmærksom på, at glasset kan klare de konditioner, som der er i et vådrum, ligesom glas i badeværelset ofte også er mere udsat end andre steder. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi den fornødne erfaring og viden til at kunne rådgive og lave alle former for glas til badeværelset i Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område.

 

Brusenicher

Vi har i mange år specialiseret os i at lave bruseskærmsløsninger, og vi leverer alle typer – både med faste skærme og forskellige former for døre. For at spare plads i ofte trange badeværelser, vælger mange f.eks. at sætte sin bruseniche op med beslag og skinnesystemer. Den rigtige kvalitetsløsning, som man får ved at gå til en autoriseret glarmester, giver – ud over et flottere udseende – ofte også en mere funktionel og holdbar løsning. Vi kan altid være med til at vurdere den rette løsning til netop dit badeværelse og dine ønsker og giver altid et uforpligtende tilbud på de forskellige muligheder.

 

Alt i badeværelsesglas

Også med andet badeværelsesglas, kan vi være behjælpelige med professionelle kompetencer. Det gælder bl.a. ved spejle. Der er stor forskel på, om man vælger et almindeligt spejl eller et vådrumsspejl. Et normalt stykke spejl bliver med tiden mat, grundet den fugt, der uundgåeligt er i et badeværelse. Ved et vådrumsspejl er selve spejlfolien ikke eksponeret, og spejlet falmer ikke. Samtidig er det lavet af sikkerhedsglas, så det mindsker risikoen for personskade, hvis det går itu.

 

Hør mere

Du er altid velkommen til at kontakt os på tlf. 40 10 72 75 for at stille spørgsmål, få gode råd og naturligvis få et uforpligtende tilbud, hvis du står over for nye spejle, brusenicher eller andet i dit badeværelse. 

Vores glarmester rådgiver dig også gerne indenfor  butiksruderforsatsvinduertermoruder, sikkerhedsglasenergiruder samt udskiftning af vinduer

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top