Glas til badeværelset

 

Glasarbejde i badeværelser er ofte anderledes end ved almindelige ruder og andet glas i resten af huset.

Brusevæg i glas

 

Hos Glarmester Larsen har vi stor erfaring med brusevæg i glas. Vi laver alle former for brusenicher såvel som andet glas til badeværelset i Søborg og Lyngby såvel som hele det omkringliggende område. Uanset hvilken løsning du eftersøger, står vi klar til at hjælpe dig!

 

Bruseniche og andet glas til badeværelset

Trænger dit badeværelse til en ny bruseniche? Glasarbejde i badeværelser er ofte anderledes end ved almindelige ruder og andet glas i resten af huset. Man skal f.eks. være opmærksom på, at glasset kan klare de forhold, som der er i et vådrum, ligesom glas i badeværelset ofte også er mere udsat end andre steder i hjemmet.

Speciallavet glas til din brusevæg

Hos os kan du få skræddersyede glasløsninger. Vi tilbyder blandt andet brusevæg glas på mål, så du kan få en glasvæg, der passer perfekt til netop dit badeværelse. I konstruktionen af glasset til din nye brusedør tager vi højde for din personlige indretning.

Hvis dit badeværelse er lille og kræver en fleksibel løsning, tilbyder vi brusenicher med beslag og skinnesystemer. Hvis du derimod drømmer om en smuk og alternativ bruseafskærmning, har vi et stort udvalg af glasdøre, der passer til enhver stilart.

Uanset hvad du ønsker, finder vi en løsning sammen, der optimerer dit badeværelse, så det både virker indbydende og personligt. 

Få den bruseniche du drømmer om.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Glasvægge til enhver smag

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe det helt rette udtryk på badeværelset. Af den grund tilbyder vi en bred vifte af brusevægge af glas, der passer til ethvert behov og ønske.

Til børnefamilien, der ønsker en stærk glastype, anbefaler vi hærdet glas. Denne type er nemlig omkring syv gange stærkere end almindeligt glas.

Drømmer du derimod om at gøre brusenichen mere privat, har vi mat glas, der dækker glasset på en fin måde, uden at badeværelset kommer til at føles mindre.

I vores sortiment har vi ligeledes klart glas til dem, der ønsker at få rummet til at virke større – og vi har tonet glas, hvis man ønsker en anderledes og mere personlig løsning.

Drømmer du om ny bruseniche eller andet glas til badeværelset?

Du er altid velkommen til at kontakt os på tlf. 40 11 72 75 for at stille spørgsmål, få gode råd og naturligvis få et uforpligtende tilbud, hvis du står over for nye spejle, brusenicher eller andet i dit badeværelse.

Vi er beliggende i Søborg, men vi har monteret og rådgivet om bruseniche og andet glas til badeværelset blandt andet i Gladsaxe.

Vores glarmester rådgiver dig, udover brusenicher, også gerne indenfor  butiksruderforsatsvinduertermorudersikkerhedsglasenergiruder samt udskiftning af vinduer.