Spejl på mål

Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. leverer vi spejle på mål til private og erhverv, skabt efter dine specifikke krav. Vi har ingen standardprodukter liggende på hylderne – alt, lige fra størrelse til design, laves på bestilling, så du får præcis det spejl efter mål, som du drømmer om.

Vi har over 40 års erfaring som glarmester og varetager alle opgavetyper i Søborg, Lyngby, Gentofte, Bagsværd og omegn.

Spejl på specialmål

Hos os er intet ønske for stort eller for unikt. Vi skaber særlige spejle efter mål, der afspejler dine drømme og ideer. Fra ekstra store spejle til runde og ovale spejle – kun din fantasi sætter grænser.

Vi laver både almindelige spejle, bronzespejle, sikkerhedsspejle, antik spejle og meget mere. Lad os eksperimentere med materialer og teknikker for at give dit spejl det helt rette udtryk, der passer til dit hjem eller virksomhed.

 

Udfold din kreativitet med os

Har du en idé til det perfekte spejl efter specialmål, men ved ikke, hvordan du skal få det realiseret? Så er du kommet til det rette sted. Som erfaren glarmester er vi her for at gøre dine spejldrømme til virkelighed. Uanset hvilke tanker, ønsker, ideer eller behov du måtte have, så står vores dør altid åben.

 

Har du en unik ide til et spejl på mål, så kontakt os

Giv os et kald i dag, og lad os sammen skabe det spejl på mål, der fuldender dit rum og afspejler din unikke stil. Vi garanterer ikke blot kvalitetshåndværk, men også en personlig og engageret service, der sikrer, at dit unikke spejl efter mål bliver til virkelighed.

Du kan kontakte os via telefon 40 11 72 75, mail info@nle-glas.dk eller skrive til os via kontaktformularen.

 

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi hjælpe dig med spejle på specialmål?

Vi leverer glas på mål i Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Så giv os endelig et kald på 40 11 72 75 i dag, for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.