Sikkerhedsglas

I nogle tilfælde er almindeligt glas ikke tilstrækkeligt, hvis man vil have sikkerheden i orden, her er sikkerhedsglas løsningen. Vi monterer sikkerhedsglas i Søborg, Gladsaxe og omegn. Det kan både være i forskellige typer af virksomheder, men også i private hjem. Der behøver ikke være en konkret grund til at man ønsker at få monteret sikkerhedsglas. Vi oplever folk har mange forskellige grunde til at få monteret sikkerhedsglas. Grundlæggende oplever vi to årsager til at vælge sikkerhedsglas.

 

På den sikre side

For det første er sikkerhedsglas stærkere end almindeligt glas. Det kan dermed fungere som en sikring mod indbrud. Har man monteret sikkerhedsglas, kan en tyv ikke bare slå ruden ind, men skal bruge lang tid og mange kræfter på det, hvilket indebærer mere larm og større risiko for at blive opdaget. Desuden kan det bruges på steder, hvor glasset kan have højere risiko for at blive udsat for slag, stød mv., så det ikke så nemt går i stykker. Dermed er sikkerhedsglas ideelt til at sikre sig mod indbrud, men også til generel sikring i det daglige.

 

Sikkerhedsglas i Gladsaxe og området omkring Søborg 

Føl dig tryg med sikkerhedglas.

 

Hvor bruger man sikkerhedsglas?

Sikkerhedsglas er ofte relevant i offentlige bygninger eller andre steder, hvor der kommer mange mennesker i kontakt med glasset – specielt hvis det sidder i en dør eller andre højder, hvor risikoen for kontakt er forøget. Ligeledes er sikkerheds i private hjem ofte anvendt i badeværelser, f.eks. brusenicher og spejle.

 

Personlig sikkerhed

For det andet medfører sikkerhedsglas en væsentligt større personsikkerhed, hvis glasset går i stykker. Sikkerhedsglas er enten et stykke hærdet glas, som går i tusind små stykker, når det smadrer, eller det man kalder lamineret glas, som bliver hængende sammen. Fælles er, at glasset, når det smadres, ikke bliver til store og skarpe stykker, hvilket minimerer risikoen for skade på de personer, der smadrer ruden eller er i nærheden, når det sker.

 

Alt i sikkerhedsglas

Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi stor ekspertise inden for mange forskellige typer og former af sikkerhedsglas. Vi leverer sikkerhedsglas til både private og erhvervskunder i Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Tøv ikke med at kontakte os i dag på 40 10 72 75 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. 

Vores glarmester hjælper også kunder med butiksruder, forsatsvinduer, termoruder, brusenicher, energiruder samt udskiftning af vinduer

 

Vi monterer sikkerhedsglas i området omkring Gladsaxe og Søborg

Vi monterer sikkerhedsglas for din tryghed i Søborg, Gladsaxe og det omkringliggende område.

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top