Om os

Står du og søger en pålidelig glarmester i Gladsaxe og omegn, som er specialister i montering termoruder, så er du havnet det rigtige sted.

Vi har eksisteret i 40 år

Firmaet har eksisteret på Maglegårds Allé i Søborg i 30 år under ledelse af Glarmester Niels Larsen. I dag har firmaet adresse på Niels Bohrs Allé 38 i Søborg. 

I januar 2014 flyttede virksomheden til Magle Torv 12, for endelig i november 2017 at flytte til Niels Bohrs Allé 38, blot et stenkast fra vores tidligere adresse. 

Generationsskifte…

Frem til 2013 drev Niels Larsen firmaet i personligt regi. I forbindelse med et generationsskifte fandt en omdannelse til anpartselskab herefter sted under ledelse af Glarmester Mikkel Buus. Mikkel Buus er udlært i firmaet, og uddannet af Niels Larsen med henblik på videreførelse af firmaet og dets stolte traditioner. Mikkel har også inden omdannelse, i flere år forestået den daglige praktiske ledelse af virksomheden og dens medarbejdere.

Det administrative…

Det administrative kontorarbejde, herunder økonomistyring, står Bette Ment for. Bette har ligeledes været involveret i dette arbejde tidligere under Niels Larsens ledelse. 

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi tilbyder…

  • Vores mål er at udføre en venlig kompetent rådgivning samt et professionelt glarmesterarbejde, i såvel små som store opgaver.
  • Vi lægger vægt på professionel service og kvalitet i udførelsen af arbejdet.
  • Vi tilstræber en god vejledning af vores kunder, så vi sammen når frem til den bedste løsning.
  • Vi yder en hurtig respons på henvendelser og det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse kunder.

Vi udfører montering af termoruder, men også en lang række af andre arbejdsopgaver.

Ring hvis du har eventuelle spørgsmål

Skulle du have eventuelle spørgsmål til virksomheden, så kontakt os endelig på telefonen eller på e-mail. Vi svarer gerne på spørgsmål og vejleder gerne vores kunder til de rigtige valg. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak.