Vi har eksisteret i 30 år

Står du og søger en pålidelig glarmester i Gladsaxe, som er specialister i montering termoruder, så er du havnet det rigtige sted.

Firmaet har eksisteret på Maglegårds Allé i Søborg i 30 år under ledelse af Glarmester Niels Larsen, men er nu rykket til Niels Bohrs Allé 38.

Generationsskifte…

Frem til 2013 drev Niels Larsen firmaet i personligt regi. I forbindelse med et generationsskifte fandt en omdannelse til anpartselskab herefter sted under ledelse af Glarmester Mikkel Buus. Mikkel Buus er udlært i firmaet, og uddannet af Niels Larsen med henblik på videreførelse af firmaet og dets stolte traditioner. Mikkel har også inden omdannelse, i flere år forestået den daglige praktiske ledelse af virksomheden og dens medarbejdere.

Det administrative…

Det administrative kontorarbejde, herunder økonomistyring, står Bette Ment for. Bette har ligeledes været involveret i dette arbejde tidligere under Niels Larsens ledelse. I januar 2014 flyttede virksomheden til Magle Torv 12, for endelig i november 2017 at flytte til Niels Bohrs Allé 38, blot et stenkast fra vores tidligere adresse. 

Vi tilbyder…

  • Vores mål er at udføre en venlig kompetent rådgivning samt et professionelt glarmesterarbejde, i såvel små som store opgaver.
  • Vi lægger vægt på professionel service og kvalitet i udførelsen af arbejdet.
  • Vi tilstræber en god vejledning af vores kunder, så vi sammen når frem til den bedste løsning.
  • Montering af termoruder
  • Vi yder en hurtig respons på henvendelser og det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse kunder.

Vi udfører som sagt montering af termoruder, men også en lang række af andre arbejdsopgaver.

Vores kerneområder er følgende: 

 

Ring hvis du har eventuelle spørgsmål…

Skulle du have eventuelle spørgsmål til virksomheden, så kontakt os endelig på telefonen eller på e-mail. Vi svarer gerne på spørgsmål og vejleder gerne vores kunder til de rigtige valg. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak.

 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top