Lavenergiruder

 

Ønsker du at spare penge på varmeregningen, kan du fordel skifte vinduerne ud med lavenergiruder. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi stor erfaring med levering og montering af lavenergiruder – og vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag!

Spar penge med lavenergiruder

 

Lavenergiruder, også kaldet energiruder, er et fornuftigt alternativ til dig, der ønsker at spare penge og passe på miljøet på samme tid. Energiglasset i denne type rude gør nemlig, at du kan holde på varmen indeni boligen fremfor at lade stuevarmen sive ud i det fri.

Lavenergiruder skaber komfort såvel som et bedre indeklima. Særligt om vinteren tjener ruderne sig selv godt ind, da de nedsætter ens varmetab med 2/3 dele. På denne måde holder du varmeforbruget nede uden at fryse i de kolde måneder.

Hvad er en lavenergirude?

Lavenergiruder er de nye termoruder. En lavenergirude er som regel lavet af to lag glas. I rummet mellem disse to lag glas er der en gas, som isolerer endnu bedre end den luft, der er i normale ruder. Denne type belægning reflekterer varmen tilbage i rummet. Det betyder, at der lukkes mere varme ind i rummet, end der lukkes ud.

Hvis du vælger at investere i lavenergiruder, er du således sikker på, at der ikke kommer træk fra vinduerne. I de varme måneder forhindrer energiglas desuden, at varmen fra mure og fliser kommer ind i bygningen. På sådan vis er du altid sikret et behageligt og sundt indeklima.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

På baggrund af den nye teknologi er lavenergiruder en smule dyrere end normale ruder. I de fleste tilfælde er energiruder dog en god investering, hvis udgifter man hurtigt kan tjene ind igen. Dette skyldes, at ens varmeregning reduceres, hvis man har lavenergiruder. Går du med tankerne om at skifte de gamle ruder ud, kan du kontakte os allerede i dag på tlf. 40 11 72 75. Vi leverer og monterer i Gladsaxe, Søborg og omegn.