Glasfacade

 

Ønsker du at skabe blikfang på din virksomheds bygning, eller drømmer du om en indbydende glasfacade til dit hus? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Glarmester Niels Larsens Eftf.. Vi tilbyder alle former for glasfacader til private og erhverv. Kontakt os i dag og udforsk mulighederne!

Smukke glasfacader til ethvert behov

Vi forhandler mange typer glasfacader, der både passer til den lille boligdrøm og det store nybyggeri. Med en glasfacade fra os får du et hav af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Hver glasfacade er tilpasset dine ønsker, og det er muligt at kombinere store glasfacader med vinduer, skydedøre eller lignende.

Hos os er detaljen ved den enkelte glasfacade i fokus. Vi tilbyder både glasfacader med og uden isoleringsevne alt efter dine behov. Uanset om du ønsker glasfacader til at sætte et arkitektonisk præg på din bolig eller ønsker en glasfacade af praktiske årsager, er vi beredte på at vejlede dig.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Uendelige muligheder med arkitektoniske fordele

Hvis du drømmer om at komme lidt tættere på naturen, kan det være en god idé at investere i glasfacader. Ved at inkorporere en glasfacade i et hus trækker man nemlig omgivelserne med indenfor og skaber et mere åbent hjem.

En glasfacade er både praktisk og æstetisk: Glasset giver både et smukt lysindfald såvel som en unik og personlig atmosfære i boligen.

Skræddersyede løsninger til en fornuftig pris

Går du med tankerne om at investere i et glasfacade system, tilbyder vi uforpligtende rådgivning hos Glarmester Niels Larsens Eftf.. Vi har en bred erfaringsramme og tager hensyn til enhver opgave, så du er sikret den helt rette løsning til dit projekt. For at høre mere om mulighederne er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40 11 72 75 for at høre mere.