Energiruder

Vi vil gerne hjælpe til at forbedre miljøet, derfor tilbyder vi også energiruder. Vi er beliggende i Søborg, men vi har hjulpet mange familier med nye energiruder i Gladsaxe og omegn.

Det fornuftige valg

Langt de fleste, som skal have skiftet vinduer eller skal have nye, vælger i dag energiruder. Energiruder er en form for termoruder, hvor glasset er blevet coated (belagt) med en overflade som tillader at solens stråler passerer ind i boligen, men at varmen fra boligen bliver inde. Det sikrer for det første et så godt indeklima som muligt, og for det andet giver det besparelser på både miljøet og varmeregningen, fordi man udnytter solens varme, samtidig med, at man minimere varmeudslippet. Med energiruder sparer du ikke blot penge, men hjælper også til at forbedre miljøet.

Alle typer energiruder

De nye og moderne energi-termoruder kan fås i alle mulige typer og former. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi specialiseret os i energiruder, fordi det klart oftest er den bedste løsning. Det betyder, at vi kan levere og montere stort set alt inden for energiruder. Så hvis du skal i gang med et nybyggeri eller tilbygning, en renovering eller blot skal have udskiftet dine vinduer til energiruder, så kan du kontakte os.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Mange års erfaring

Vi har gennem mange år rådgivet om, leveret og monteret energiruder. Vi er derfor en ideel samarbejdspartner hvis du ønsker nye energiruder. Vi leverer vinduer og glarmesterarbejde til Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område, hvor vi blandt andet har hjulpet med energiruder.

Brug for rådgivning omkring butiksrudertermoruderbrusenichersikkerhedsglas samt udskiftning af vinduer?

Overvejer du nye energiruder?

Uanset om du skal have forbedret dine vinduers isolerende effekt i sommerhuset, eller du skal have skiftet et standardvindue kan vi levere varen. Energiruder fås også som enkeltlags, eksempelvis til forsatsvinduer i ældre huse. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, og har stor erfaring med at varetage vores kunders individuelle og specifikke ønsker. Så tøv ikke med at ringe allerede i dag på 40 11 72 75  for at få et uforpligtende tilbud.

Vi har hjulpet boligejere i både Gladsaxe og Søborg med at spare på varmen med energiruder.