Speciallavede spejle

 

Drømmer du om et speciallavet spejl, står vi klar til at hjælpe dig hos Glarmester Niels LarsensEftf.. Vi leverer spejle til private såvel som erhverv i Bagsværd, Gentofte og omegn.

Montering af spejle til ethvert behov

Vi tilbyder spejle, der passer til ethvert behov. Du kan både få spejle med beslag, på skinner eller i en ramme. Vi monterer både indbyggede spejle såvel som frithængende alt efter dine ønsker. Hos os er ingen udfordring for stor, og vi står således klar til at hjælpe dig med montering og levering af dit næste spejl.

Stort udvalg af spejle

Vores sortiment spænder vidt, og vi tilbyder mange forskellige typer af spejle. Du kan f.eks. få et spejl med lys, et vådrumsspejl, et antikt spejl og meget mere. Vi har gjort mulighederne store, så du kan finde det helt rette spejl til dine behov.

Skab nye udtryk med spejle

Spejle er ikke kun forbeholdt badeværelset, og derfor monterer vi spejle i alle rum. Vi tror på, at spejle kan have mange forskellige funktioner. Derfor håndterer vi hver opgave med omhu, så du kan skabe en ny dimension i boligindretningen.

Kompetent glarmester med stor erfaring

Vores ekspertise er ikke kun forbeholdt spejle. I mere end 40 år har vi specialiseret os indenfor montering og levering af glas i enhver afskygning. Vi har blandt andet speciale i glasruder, vægge såvel som døre.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os i dag for at vide mere

Drømmer du om et smukt spejl, står vi klar til at hjælpe dig hos Glarmester Niels Larsens Eftf.. Du kan kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.. 40 11 72 75.