Gulvglas

 

Drømmer du om unikke indretningsløsninger, bør du overveje gulvglas. Et gulvglas udnytter nemlig det naturlige lys, så du kan skabe nye og unikke dimensioner på kontoret, i butikken eller derhjemme. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi stor erfaring med glas, og vi vejleder gerne dig igennem processen.

Skab et unikt og personligt gulv med gulvglas

Som ordet indikerer, er gulvglas et gulv, der udelukkende er konstrueret af glas. For at give den helt rette styrke er gulvglas opbygget af mange lag af lamineret glas, der virker usynligt for det blotte øje. Kun fra de matslebne kanter vil man blive opmærksom på opbygningen af gulvglasset.

Mange vælger et gulv med klart glas for at bringe lyset ind i en bygning på en ny og alternativ vis. Dette skaber ikke kun et unikt lysindfald, men ligeledes et særligt blikfang der får hver besøgende til at stoppe op en ekstra gang.

Gulvglas til ethvert behov

Uanset om du ønsker et gulvglas af praktiske eller arkitektoniske årsager, står vi klar til at vejlede dig. Vi tilbyder et stort udvalg af gulvglas i forskellige farver, som kan skabe en ny dimension til nybyggeriet eller den almene bolig. Det hele afhænger af din personlige smag!

I vores sortiment har vi blandt andet gulvglas med en mat og skridsikker overflade, der ikke kun gør glasset mindre glat, men også skaber et æstetisk element til den øvrige indretning.

Ønsker du at sikre din bolig yderligere, tilbyder vi ligeledes gulvglas med energi- og brandløsninger.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sikker montering for et holdbart gulvglas

Vi er en kompetent glarmester med mere end 40 års erfaring i levering og montering af glas. Du kan derfor læne dig tilbage med ro i maven – så klarer vi monteringen af dit nye gulvglas! Gulvglasset bliver lagt i en solid ramme, så gulvet ikke skrider, og vi sikrer, at det hele står skarpt, inden vi forlader bygningen. Har du spørgsmål til proceduren eller ønsker at udforske muligheden for at få gulvglas, kan du kontakte os allerede i dag på tlf. 40 11 72 75.