Forsatsvinduer

Er du træt af dine gamle forsatsvinduer, men er du i tvivl om hvad du kan gøre ved et? Så fortvivl ej, for vi har nemlig stor erfaring i udskiftning af netop forsatsvinduer i Søborg og området omkring Gladsaxe.  

Trænger du til at få udskiftet dine forsatsvinduer?

I mange ældre huse, er det ofte besværligt og forbundet med høje omkostninger at erstatte det oprindelige forsatsvindue med nye og moderne termoruder, eller man kan risikere, at huset mister sit oprindelige udseende og charme. I stedet kan forsatsvinduer være den bedste løsning.

Et forsatsvindue er det indvendige vindue i en dobbeltløsning, og det er en ganske effektiv måde at opnå en isolerende effekt, der ved nye forsatsvinduer nærmer sig effekten fra termoruder – endda uden at gå på kompromis med husets udtryk.

Mange års erfaring med udskiftning og montering af forsatsvinduer

Som professionel glarmester har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af forsatsvinduer. Vi ved at forsatsvinduer ikke kun skal være funktionelle, men også æstetisk flotte og løfte dit hjems samlede udtryk.

Du kan derfor roligt lægge ansvaret for dine forsatsvinduer på vores skuldre. Vi har monteret og udskiftet forsatsvinduer for mange familier i området omkring Gladsaxe og Søborg.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Besvar det æstetiske udseende og spar penge

Hvis du vil beholde æstetikken i dit gamle hus, men samtidig få en bedre energiløsning, så du sparer på både miljøet og pengepungen, så kan Niels Larsens Eftf. varetage opgaven for dig. 

Vi tilbyder bl.a.:

Professionel vejledning og rådgivning

Det kan være svært at vurdere, hvilket valg der er det bedste for ens bolig. Vores erfarne og veluddannede medarbejdere kan altid vejlede dig og hjælpe dig med at træffe et informeret og grundigt valg om hvilken løsning med forsatsvinduer, der er den bedste for lige netop dine behov.

I nogle tilfælde kan den bedste løsning være, at skifte hele rammen og isætte helt nye termoruder. Det er også en opgave, vi kan varetage, og hvor vi kan levere et væld af forskellige løsninger. Vi er dit professionelle valg når det kommer til udskiftning af dit forsatsvindue.

Skal vi hjælpe dig med dine forsatsvinduer?

Vi leverer løsninger til dit forsatsvindue i Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Så giv os endelig et kald på 40 11 72 75 i dag, for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan også være behjælpelige med glas til din brusenichebutiksruderenergirudersikkerhedsglas eller en generel udskiftning af ruder.