Forsatsvinduer

Trænger du til at få udskiftet dit forsatsvindue?

Er du træt af dine gamle forsatsvinduer, men er du i tvivl om hvad du kan gøre ved et? Så fortvivl ej, for vi har nemlig stor erfaring i udskiftning af netop forsatsvinduer i Søborg og området omkring Gladsaxe.  I mange ældre huse, er det ofte besværligt og forbundet med høje omkostninger at erstatte det oprindelige forsatsvindue med nye og moderne termoruder, eller man kan risikere, at huset mister sit oprindelige udseende og charme. I stedet kan forsatsvinduer være den bedste løsning. Et forsatsvindue er det indvendige vindue i en dobbeltløsning, og det er en ganske effektiv måde at opnå en isolerende effekt, der ved nye forsatsvinduer nærmer sig effekten fra termoruder – endda uden at gå på kompromis med husets udtryk.

 

Et professionelt valg med forsatsvinduer

Hvis du vil beholde æstetikken i dit gamle hus, men samtidig få en bedre energiløsning, så du sparer på både miljøet og pengepungen, så kan Niels Larsens Eftf. varetage opgaven for dig. Vi tilbyder bl.a.:

Det kan være svært at vurdere, hvilket valg der er det bedste for ens bolig. Vores erfarne og veluddannede medarbejdere kan altid vejlede dig og hjælpe dig med at træffe et informeret og grundigt valg om hvilken løsning med forsatsvinduer, der er den bedste for lige netop dine behov. I nogle tilfælde kan den bedste løsning være, at skifte hele rammen og isætte helt nye termoruder. Det er også en opgave, vi kan varetage, og hvor vi kan levere et væld af forskellige løsninger. Vi er dit professionelle valg når det kommer til udskiftning af dit forsatsvindue.

 

Kontakt os i dag

Vi leverer løsninger til dit forsatsvindue i Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Så giv os endelig et kald på 40 10 72 75 i dag, for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud. 

Vi kan også være behjælpelige med glas til din bruseniche, butiksruder, energiruder, sikkerhedsglas eller en generel udskiftning af ruder. 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top