Termoruder | Søborg og Gladsaxe

Der der fodkoldt i dit hjem og kan du mærke kold vind fra vinduerne? Så er termoruder løsningen til dig. Vi har mange års erfaring med rådgivning og montering af termoruder og kan med garanti hjælpe dig.

 

Hvad er fordelen ved en termoruder?

Termoruder er den oplagte løsning, hvis du skal have udskiftet et eller flere vinduer eller hvis du skal have helt nye. Vi har stor erfaring med udskiftning og montering af termoruder i Søborg, Gladsaxe og omegn. Termoruder er vinduer, som giver en god isolerende effekt. Ved Niels Larsens Eftf. anbefaler vi lavenergiruder. Konceptet ved disse er, at ruderne lader varmen fra solen slippe ind i huset, mens det holder al varmen fra huset indenfor.

 

Klimavenlige ruder

Dermed skal man bruge så lidt varme som muligt på at varme sit hus ordentligt op. Det betyder, at du både kan tage hensyn til klimaet og spare på din varmeregning. Samtidig giver termoruder ofte et væsentligt bedre indeklima end f.eks. enkeltlagsvinduer.

 

Alt i termoruder

Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi stor erfaring med alle former for termoruder. Med værksted i Søborg, kan vi levere termoruder i alle former og afskygninger til både private og erhvervskunder i Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Vi leverer både almindelige termoruder, energiruder og tre-lags termoruder, som giver yderligere isolering og dermed mindsker varmeforbruget.

 

Detaljeorienteret glarmester

Samtidig kan vi sørge for alle typer af udskiftninger, reparationer og optimeringer på dine eksisterende termoruder, ligesom vi også kan sørge for, at de forskellige pakninger er så gode som muligt, så du opnår det bedste slutresultat.

 

Hør mere om mulighederne med en termoruder

Hvis du skal have nye vinduer eller skal have udskiftet dine eksisterende, er der mange forskellige muligheder. Du kan altid ringe på 40 10 72 75 for at få en snak om dine muligheder, stille opklarende spørgsmål samt få et uforpligtende tilbud på dine termoruder. 

Vores glarmester kan også hjælpe med butiksruder, forsatsvinduer, sikkerhedsglas, bruseniche.

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top