Den klassiske termorude

Vi hjælper dig med at få implementeret klassiske termoruder.

Termoruder i Søborg og Gladsaxe

Ønsker du at holde på varmen i hjemmet, bør du investere i termoruder. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi et stort udvalg af klassiske såvel som nye termoruder. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal have, står vi klar til at vejlede i dag!

Hvad er en termorude?

En termorude er konstrueret af mindst to lag glas, som er forseglet med en lufttæt fuge. I mange år har denne type rude været den oplagte løsning til facade- og ovenlysvinduer. Termorudens popularitet er dog siden dalet væsentligt – og med god grund!

Lavenergirude eller termorude? Sådan vælger du den rigtige rude

Den klassiske termorude blev i sin tid konstrueret som en miljørigtig løsning, men er i nyere tid blevet udkonkurreret af en ny type termorude kaldet lavenergirude.

Lavenergiruder betegnes også som energiruder og er i modsætning til den klassiske termorude konstrueret med en gas, der holder på varmen. Ønsker du en mere økonomisk og miljørigtig løsning, bør du få foretaget en udskiftning af termoruder.

Læs mere om lavenergiruder her.

Skriv til os

Skriv til os igennem kontaktformularen, hvis du ikke kan fange os på telefonen. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Døjer du med punkterede termoruder, kan du udforske mulighederne bag lavenergiruder her. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. skifter vi de gamle ruder ud på ingen tid. Kontakt os på tlf. 40 11 72 75 for at høre mere.