Energiruder

Langt de fleste, som skal have skiftet vinduer eller skal have nye, vælger i dag energiruder. Energiruder er en form for termoruder, hvor glasset er blevet coated (belagt) med en overflade som tillader at solens stråler passerer ind i boligen, men at varmen fra boligen bliver inde. Det sikrer for det første et så godt indeklima som muligt, og for det andet giver det besparelser på både miljøet og varmeregningen, fordi man udnytter solens varme, samtidig med, at man minimere varmeudslippet.

 

De nye og moderne energi-termoruder kan fås i alle mulige typer og former. Hos Glarmester Niels Larsens Eftf. har vi specialiseret os i energiruder, fordi det klart oftest er den bedste løsning. Det betyder, at vi kan levere og montere stort set alt inden for energiruder. Så hvis du skal i gang med et nybyggeri eller tilbygning, en renovering eller blot skal have udskiftet dine vinduer, så kan du kontakte os. Vi leverer vinduer og glarmesterarbejde til Søborg, Gladsaxe og hele det omkringliggende område.

 

Alle typer energiruder

Uanset om du skal have forbedret dine vinduers isolerende effekt i sommerhuset, eller du skal have skiftet et standardvindue kan vi levere varen. Energiruder fås også som enkeltlags, eksempelvis til forsatsvinduer i ældre huse. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, og har stor erfaring med at varetage vores kunders individuelle og specifikke ønsker. Så tøv ikke med at ringe allerede i dag på 40 10 72 75 for at få et uforpligtende tilbud. 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top