Butiksruder

Butiksruder er ofte en lidt større udfordring end ”normale” vinduer. En butiksrude har det formål, at butikkens varer og lignende skal udstilles bedst muligt. Det kræver som regel nogle størrelser og dimensioner på ruderne, som medfører, at de er svære at håndtere. Med så store ruder er det vigtigt at få en professionel til at varetage opgaven. Med mere end 30 års erfaring i branchen og en stor kreds af erhvervskunder, kan vi sørge for, at alle typer af butiksruder bliver monteret korrekt, samt at dine butiksruder overholder alle de krav, der er på området.

 

Øje for detaljen

Hos Niels Larsens Eftf. leverer vi ikke kun godt håndværk. Vi ved også, at det er vigtigt at få valgt det helt rigtige udseende – specielt til butiksruder, som jo i mange tilfælde er en stor del af den pågældende butiks ansigt udadtil. Derfor er vi altid klar til at rådgive og vejlede vores erhvervskunder om, hvilken type rude, der bedst opfylder deres behov – sammen finder vi den rette løsning.

 

Alt i butiksruder

Med vores store kapacitet, kan vi sørge for alt, der vedrører butiksruder – uanset størrelse og formål. Vi leverer både termoruder og enkeltlagsruder i de størrelser, som vores kunder ønsker. Derudover kan vi varetage reparationer og løse eventuelle kondens- og fugtproblemer ved eksisterende vinduer. Med værksted i Søborg leverer vi butiksruder til Gladsaxe og hele det omkringliggende område. Ring i dag på 40 10 72 75 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. 

Skriv til os

For et uforpligtende tilbud
Top